FOTO Nokia lansează vedete din seria Lumia, dar aduce şi noutăţi Asha. Noile modele sunt Asha 500, 501 şi 503

FOTO Nokia lansează vedete din seria Lumia, dar aduce şi noutăţi Asha. Noile modele sunt Asha 500, 501 şi 503

Nokia Asha 503.

Pe lângă modele de vârf ca Nokia Lumia 1520 şi Nokia Lumia 1320, producătorul finlandez a mai lansat astăzi şi trei modele noi de telefoane entry-level. E vorba de modele din seria Asha.

Nokia Asha 500, 502 şi 503 includ noi îmbunătăţiri ale platformei Asha pentru o navigare mai intuitivă. Noua interfaţă cu utilizatorul a gamei Asha permite împărtăşirea mai rapidă şi mai uşoară a imaginilor pe reţelele sociale. Printr-un simplu gest swipe, utilizatorii au acces la cameră şi pot posta cu o singură atingere a ecranului.

Fastlane oferă utilizatorilor un al doilea ecran principal, asigurând acces uşor la aplicaţiile utilizate frecvent şi o mai mare integrare cu reţelele lor sociale preferate. WhatsApp, aplicaţia de mesagerie instantanee pentru utilizatori, va fi disponibilă, de asemenea, pentru Asha 501 şi va ajunge mai târziu, în acest an, pe noile dispozitive Asha. Nokia Asha 500, Asha 502 şi Asha 503 vor fi disponibile în culorile roşu aprins, verde aprins, galben, cyan, alb şi negru, iar vanzările sunt planificate să înceapă în trimestrul al patrulea din 2013.

Nokia Asha 500 dispune de un ecran de 2,8 inci, o cameră de 2 megapixeli şi va fi disponibil în variantele single SIM şi Dual SIM cu Easy Swap. Este programat să fie livrat în Africa, Asia-Pacific, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu, la un preţ estimativ de 69 de dolari, înainte de taxe şi subvenţii.

Nokia Asha 502 dispune de ecran de 3 inci, o cameră de 5 MP cu LED flash şi Dual-SIM cu Easy Swap. Preţul estimativ, înainte de taxe şi subvenţii, începe de la 89 de dolari în Africa, Asia-Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu.

Nokia Asha 503 dispune de conectivitate 3,5G, un ecran de 3 inci, o cameră de 5 MP cu bliţ LED, Corning Gorilla Glass 2 şi va fi disponibil în variantele single SIM şi Easy Swap Dual-SIM. Preţul estimativ, înainte de taxe şi subvenţii, va fi de 99 de dolari în Africa, Asia-Pacific, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările