FOTO LG îşi prezintă rivalul de Samsung Galaxy S4 pe 7 august

FOTO LG îşi prezintă rivalul de Samsung Galaxy S4 pe 7 august

Imagine cu viitorul LG Optimus G2

LG a trimis deja invitaţiile pentru un eveniment pe care îl va organiza pe 7 august la New York, unde cel mai probabil va lansa două noi telefoane inteligente, printre care şi LG Optimus G2.

Ştiri pe aceeaşi temă

LG încearcă prin noile telefoane să ia din cota de piaţă a rivalilor, mai ales a Samsung, chiar înainte de lansarea Samsung Galaxy Note III. Cu toate acestea, Samsung are o strategie agresivă de piaţă, lansând dispozitive din toate categoriile.

LG Optimus G2 va avea un ecran de 5 inci cu rezoluţie 1920x1080 de pixeli, FULL HD, iar telefonul va fi susţinut de un procesor cu patru nuclee la 2,3 Ghz, Qualcomm Snapdragon 800. De asemenea, grafica va fi asigurată de un procesor Adreno 330 GPU şi memoria internă va fi de 2 GB RAM.

Primele imagini cu Optimus G2

Camera foto este extrem de importantă în acest moment, iar LG va veni cu un senzor de 13 megapixeli şi cu Android 4.2.2 Jelly Bean, cu interfaţa modificată.

Pe lângă Optimus G2, potrivit phonearena.com, LG va aduce şi Optimus L9 II şi LG D500. Ultimul are un ecran de 4,7 inci şi un procesor de 1,4 Ghz cu două nuclee. LG D500 va fi un entry level cu o rezoluţie qHD, 540x960 de pixeli şi un procesor de 1,2 Ghz, iar camera foto va avea doar 3 megapixeli.

Potrivit ultimelor date ale firmelor de analiză de piaţă, LG a reuşit să vândă un milion de exemplare din Optimus G în Coreea de Sud, până la începutul lunii iunie. 

O altă imagine cu LG Optimus G2

 

citeste totul despre: