FOTO Imagini cu iPhone-ul ieftin prin care Apple vrea să bată concurenţa

FOTO Imagini cu iPhone-ul ieftin prin care Apple vrea să bată concurenţa

Un iPhone ieftin lângă un iPhone 5 FOTO Tactus

Producătorul de carcase Tactus a publicat pe internet imagini cu un iPhone ieftin, fabricat din plastic. Ei l-au fotografiat lângă un iPhone 5. adevarul.ro publică regulat ultimele informaţii despre noile iPhone-uri, până în momentul când vor fi prezentate oficial de Apple

Ştiri pe aceeaşi temă

iPhone-ul ieftin

Aici vorbim despre un telefon de aceleaşi dimensiuni ca iPhone 5, dar care va veni cu o carcasă din material plastic, mai multe culori şi caracteristici mai puţin performante.

Ultima informaţie apărută despre acesta este de fapt o poză, în care telefonul sau carcasa acestuia ar fi pozată lângă un iPhone 5.

De asemenea, la finalul weekend-ului au apărut mai multe detalii despre o prezumtivă lansare de către Apple a două telefoane mai ieftine. Numele de cod folosite au fost Zenvo şi Zagato/Bertone. Zenvo ar fi cel mai ieftin, cu un procesor dual core făcut de Samsung, 1 GB de RAM şi conectivitate 4G. Modelul Zagato ar avea suport 4G LTE, un procesor H6P. Acesta din urmă ar fi versiunea chineză, pentru a susţine conectivitatea locală.

Foto
Foto

iPhone-ul ieftin va avea aceeaşi mufă lightning ca iPhone 5 şi în acelaşi loc. Potrivit surselor din China citate de site-urile de specialitate preţul va fi cuprins între 249 şi 399 de dolari, iar la abonament ar putea fi vândut la preţuri foarte mici.

iPhone 5S

Acesta va fi următoarea generaţiei a telefonului care a transformat Apple într-o firmă de legendă. După iPhone 5, care rezistă bine pe piaţă, deşi telefoanele cu Android au ajuns la dimensiuni uriaşe, iPhone 5S ar putea fi doar o actualizare de software şi de hardware clasică Apple. De altfel, prezentarea iOS 7 arată intenţiile companiei din acest domeniu.

În plus, Apple a cumpărat două firme care se ocupă cu serviciile de hărţi. HopStop oferea direcţii de tranzit în oraşele mari. O altă firmă cumpărată a fost Locationary, care funcţionează după principiul Waze, adică strânge date de la utilizatori şi oferă date despre trafic. Astfel, pe viitor ar putea apărea şi o variantă mai bună a eşecului uriaş numit Apple Maps.

Telefonul ar putea fi construit dintr-o carcasă de aluminiu de tip metal lichid.

Site-ul chinez EXPreview a postat caracteristicile tehnice pe care le-ar putea avea iPhone 5S. Motorul grafic va creşte de la trei nuclee la patru nuclee. Memoria internă va fi de 2 GB RAM, iar pe lângă cei 12 megapixeliai camerei va exista un dual-LED. De asemenea, o caracteristică despre care se vorbeşte de ceva vreme, dar care este prezentă şi la alte telefoane de multă vreme, fără să fie esenţială, ar fi autentificarea prin amprentă. Tehnologia NFC face şi ea parte din zvonuri, aşa cum a fost şi la iPhone 5.

Ecranul va fi unul de tip IGZO, produs de Sharp şi va avea tot dimensiunea de 4 inci. IGZO vine de la indiu, galiu, zinc şi oxid, care este un material semiconductor dezvoltat de Sharp, care înlocuieşte siliconul ca strat activ în LCD-uri şi permite pixeli mai mici (pentru rezoluţii mai mari decât HD) şi un timp de reacţie mai scurt. Rezoluţia acestui ecran va fi de 1.136 x 640 de pixeli. Un ecran IGZO ar însemna şi un consum mai mic de energie, care ar permite o autonomie mai mare, venită şi de la o baterie îmbunătăţită.

Carcasa lui iPhone 5S ar putea veni în mai multe culori, dar să nu ne aşteptăm la minuni. Până acum a apărut doar o carcasă ... aurie.

Alte iPhone-uri

După ce pe 13 iunie Reuters a anunţat că Apple ar avea în proiect o fabletă de 5,7 inci, "Wall Street Journal" revine cu o ştire despre acest subiect. Informaţia nu este deloc surprinzătoare: Apple testează ecrane mai mare pentru iPad şi iPhone. Nu este ceva anormal pentru o companie să încerce diverse tipuri de design înainte de a scoate pe piaţă ceva. De altfel, înaintea iPhone-ului original a existat iPad-ul şi nenumărate feluri de design.

Potrivit surselor din Asia, Apple testează un iPad de 12,9 inci şi o serie de iPhone-uri cu dimensiuni diferite de ecran. Acest lucru vine în completarea informaţiei de la Reuters, cu ecranele de 4,7 şi 5,7 inci pentru terminalul de top al americanilor.

Faţă de iPhone 5, ecranele acestea ar putea părea uriaşe pentru fanii Apple, dar în ecosistemul telefoanelor inteligente, dimensiunile au crescut mult, ajungându-se la telefoane de 6,4 inci, iar cel mai vândut Android, Samsung Galaxy S4 are 5 inci.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările