FOTO Un bărbat şi-a tatuat pe picior logo-ul unei companii de telefonie mobilă în schimbul unui iPhone 8

FOTO Un bărbat şi-a tatuat pe picior logo-ul unei companii de telefonie mobilă în schimbul unui iPhone 8

Persoanele care îşi doresc cu disperare un terminal Apple nu încetează să surprindă. Ultimul caz mediatizat este cel al unui bărbat care şi-a tatuat logo-ul unei companii telecom pe picior, pentru a primi la schimb un iPhone 8.

Ştiri pe aceeaşi temă

Philip Harrison locuieşte în Phoenix, Arizona, şi şi-a dorit foarte mult un iPhone 8. Pentru a face rost de acesta, el a postat un mesaj pe Twitter prin care l-a întrebat pe CEO-ul Telekom Mobile dacă poate primi un terminal în schimbul tatuării logo-ului companiei germane pe picior.

Răspunsul nu s-a lăsat aşteptat, iar John Legere, CEO T-Mobile SUA, i-a promis bărbatului un iPhone 8 în schimbul tatuajului. Zis şi făcut. Harrison s-a dus la cel mai apropiat salon şi şi-a tatuat pe gambă un mare ”T” în celebra culoare magenta. De partea cealaltă, şeful Telekom s-a ţinut de promisiunea s-a şi i-a trimis americanului un terminal iPhone 8.

Acum rămâne întrebarea. Dacă e suficient să te tatuezi permanent cu logo-ul unui operator de telefonie mobilă pentru un iPhone 8, oare ce ar trebui să faci pentru un iPhone X? Întreb pentru un prieten.

Foto: Philip Harrison via Twitter

citeste totul despre: