Ecranele noilor telefoane Huawei ar urma să fie produse de Samsung

Ecranele noilor telefoane Huawei ar urma să fie produse de Samsung

FOTO via tech3

Huawei lansează la sfârşitul acestei luni, la Paris, noile sale flagship-uri: P30 şi P30 Pro, care vor beneficia de ecrane realizate de Samsung, conform unei postări de pe Weibo, principala reţea socială a Chinei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi cele două companii sunt rivale, se pare că sud-coreenii au un acord cu Huawei, în urma căruia au realizat display-urile OLED de pe noile telefoane P30, similar cu cel pe care l-au avut cu Apple pentru display-ul de pe iPhone X.

Samsung este jucătorul principal pe piaţa ecranelor OLED, fiind capabil să le realizeze la scară largă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care cei de la Apple au fost nevoiţi să se asocieze cu sud-coreenii.

Acest tip de înţelegeri sunt rareori făcute publice de părţile implicate, astfel încât nici cei de la Huawei, nici cei de la Samsung nu au oferit vreun comentariu până acum.

Anterior, compania chineză folosea display-urile celor de la BOE şi LG, având probleme cu acestea la lansarea lui Mate 20 Pro, lucru care a afectat vânzările telefonului, conform celor de la GSM Arena.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: