După Galaxy Note 7, Samsung pregăteşte câteva schimbări mari pentru Galaxy S8

După Galaxy Note 7, Samsung pregăteşte câteva schimbări mari pentru Galaxy S8

Viitorul Galaxy S ar putea să nu mai aibă buton Home. FOTO Adevărul

Samsung Galaxy S8, foarte probabil, va fi lansat la Mobile World Congress. Până atunci, vor fi zvonuri, iar cele mai recente îl prezintă cu design fără margini şi fără buton Home.

Cea mai nouă informaţie cu privire la Samsung Galaxy S8 se referă la ecran. Cel fără margini va oferi poate cel mai mare raport între partea frontală şi zona de display, astfel că şi dimensiunile ar putea fi reduse. Totuşi, vor exista tot două versiuni, de 5,1 inci şi 5,5 inci.

Cât despre butonul Home, acesta ar fi ca la iPhone 7, integrat în partea de jos, dar fără să mai fie fizic, ci se va folosi de contact magnetic. Senzorul de amprentă ar fi integrat direct în ecran, pe o zonă determinată. Odată cu buton, Samsung ar putea renunţa şi la mufa clasică de căşti. Ar fi un al treilea mare producător, după Lenovo şi Apple.

Samsung Display a investit resurse semnificative pentru a crea un ecran fără margini. Totuşi, nu va fi o premieră. Xiaomi deţine acest titlu, prin intermediul lui Mi Mix, un telefon ce s-a vândut, totuşi, în cantităţi limitate, în China. Samsung Galaxy S8 ar putea deveni primul telefon de acest fel care se vinde la scară largă.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: