Dispariţia legendei: Microsoft închide Nokia şi pregăteşte schimbări mari

Dispariţia legendei: Microsoft închide Nokia şi pregăteşte schimbări mari

Stephen Elop a fost ultimul director al Nokia. FOTO Reuters

Încă de când Microsoft a anunţat că va cumpăra Nokia era clar că vor apărea nişte schimbări importante. Acum, cea mai importantă dintre ele se întâmplă: marca Nokia va dispărea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu sărbătorile de iarnă, Microsoft va aduce sfârşitul unei legende. Americanii au decis să renunţe la Nokia şi să continue cu Lumia. Mai mult, dispare şi Windows Phone. După cumpărarea Nokia, Microsoft are dreptul, printr-un acord de licenţiere, să folosească brandul pe produsele sale şi în opraţiunile sale.

Totodată, are dreptul să şi renunţe la acesta şi va face asta în iarnă. Un document scăpat zilele trecute pe internet a confirmat că numele „Windows Phone“ şi „Nokia“ vor înceta să mai fie prezente pe produsele viitoare. Iniţial a fost vorba doar de publicaţia online GeekOnGadgets, dar acum, autenticitatea aceluiaşi document a fost certificată de The Verge, conform Playtech.

După încheierea acestui proces de rebranding, „Windows“ şi „Lumia“ vor fi noile nume afişate atât pe dispozitive, cât şi pe materialele publicitare. Primul nume pentru software, al doilea pentru telefoane.

Toate detaliile despre schimbările Nokia sunt pe playtech.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările