Despre Allview şi produsele „de buget“: Câtă încredere poţi avea în ele?

Despre Allview şi produsele „de buget“: Câtă încredere poţi avea în ele?

Allview are în portofoliu şi produse cu Windows Phone. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Dacă ai vrut vreodată să îţi cumperi un gadget mai ieftin, probabil că ai ajuns şi la oferta Allview. Compania e din Braşov, dar câtă încredere ai în produsele sale?

Ştiri pe aceeaşi temă

Allview este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti în ceea ce priveşte piaţa de smartphone-uri şi tablete. Cum mulţi dintre voi fac căutări pe Google după termenul păreri Allview, m-am gândit că ar fi cazul să vă spun şi părerea mea despre această companie şi despre produsele pe care le comercializează.

Allview a luat naştere în Braşov, în anul 2004. Compania a activat mereu pe piaţa de electronice, însă abia în 2010 a început să ajungă pe buzele românilor. În 2010, braşovenii au fost primii care au adus pe piaţa din România o tabletă sub brand propriu. Aceeaşi performanţă au înregistrat-o în 2011, cu primul smartphone lansat sub brand românesc.

Acum, câteva explicaţii. Veţi vedea că pe parcursul textului nu voi folosi cuvântul producător. La fel nu voi scrie ”tabletă românească” sau ”smartphone românesc”. Motivul este simplu şi, cel mai probabil, majoritatea îl ştie deja: Allview nu produce smartphone-uri sau tablete.

Află totul despre Allview de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările