De la droguri la... telefoane pliabile. Fratele lui Pablo Escobar a lansat un telefon de 350 de dolari şi ameninţă Apple

De la droguri la... telefoane pliabile. Fratele lui Pablo Escobar a lansat un telefon de 350 de dolari şi ameninţă Apple

Foto: Escobar Inc

Dacă vă place conceptul din spatele lui Motorola RAZR, Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X, însă preţul vi se pare prea piperat, atunci aflaţi că Roberto Escobar, fratele celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, a anunţat lansarea unui telefon pliabil care costă numai 350 de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Escobar Fold 1 este numele dispozitivului considerat de Roberto Escobar ca fiind ”revoluţionar”, iar smartphone-ul vine cu un ecran flexibil care îi permite să se transforme într-o tabletă. Deşi pare că un astfel de produs ar rivaliza cu Galaxy Fold-ul lansat de Samsung în acest an, Escobar spune că Apple este ţinta sa.

”Am spus multor persoane că voi învinge Apple, şi o voi face. Am renunţat la reţele şi la retaileri pentru a vinde clienţilor telefoane care se pot plia pentru doar 349 de dolari, telefoane care în magazine costă mii de dolari, dacă sunt făcute de Samsung sau alţii. Scopul meu este să înving Apple, şi o voi face de unul singur, aşa cum am făcut totul până acum” a spus Escobar, vorbind cu cei de la Digital Trends.

Ce poţi primi pentru preţul de 350 de dolari? Un telefon cu Android 9, senzor de amprentă, un procesor Snapdragon din generaţia a 8-a pe opt nuclee, cameră duală de 16 şi 20 de megapixeli, baterie de 4000mAh şi un ecran AMOLED FHD+ de 7,8 inci, atunci când telefonul este pliat. Există două versiuni, în funcţie de memoria de stocare şi memoria RAM: 128GB + 6GB RAM (349 de dolari) şi 512GB + 8GB RAM(499 de dolari).

Marketing cu ironii la adresa lui Steve Jobs şi femei îmbrăcate sumar

Site-ul Escobar Inc precizează că telefonul ”funcţionează în orice tip de reţele din SUA şi întreaga lume”, iar Roberto Escobar spune că Fold 1 ar fi mult mai rezistent decât Galaxy Fold, deoarece este realizat dintr-un ”fel special de plastic” care este ”foarte dificil de spart”.

O privire pe site-ul oficial al companiei Escobar Inc dezvăluie şi felul în care Roberto a ales să promoveze acest produs. Un videoclip prezintă câteva femei îmbrăcate sumar care utilizează telefonul, un alt videoclip începe cu fraza ”Băiatul Apple Steve a privit odată în spaţiu. L-a văzut pe Pablo Escobar cu un telefon care depăşeşte imaginaţia oricui”, iar una dintre imaginile de prezentare ale lui Fold 1 arată două femei care ţin în dinţi telefonul, cu un pistol aţintit asupra lor.

Un alt aspect foarte important pentru fratele lui Pablo Escobar a fost securitatea. ”Nu este 100% sigur, însă ce voi spune este că toate celelalte telefoane, precum cele de la Apple şi Samsung pot fi accesate de către guvern. Al nostru nu” a spus Roberto Escobar, care a adăugat că husa de protecţie care vine în pachetul telefonului va avea un strat subţire de metal care blochează diferite tipuri de comunicaţii şi RFID.

În primă fază, Escobar Fold 1 va fi vândut în 100.000 de exemplare, exclusiv pe site-ul Escobar Inc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: