Cum îţi transformi iPhone-ul în cel mai rezistent telefon din lume

Cum îţi transformi iPhone-ul în cel mai rezistent telefon din lume

iPhone 6 e un telefon frumos, dar puţin rezistent

Despre iPhone 6 şi iPhone 6 Plus s-a spus că nu sunt foarte rezistente, aşa că producătorii de carcase au venit cu soluţii, care mai de care mai puternice. Dacă eşti dispus să-ţi acoperi telefonul cu o carcasă groasă, atunci iată câteva opţiuni .

Ştiri pe aceeaşi temă

iPhone 6 Plus se îndoaie dacă îl forţăm, iar iPhone 6 e un telefon foarte frumos, subţire şi care se poate zgâria rapid. Aşadar, pentru utilizatorii mai stângaci, propunem trei carcase.

i-Blason Armorbox pentru iPhone 6 Plus

Costă 30 de dolari sau 25 de dolari dacă o cumpărăm acum de pe site-ul oficial al celor de la i-Blason.

Armorbox are anforsare pe partea din spate cu şase cuie, cauciuc în părţile laterale şi o protecţie suplimentară pentru ecran.

Pentru iPhone 6, carcasa este disponibilă aici.

Otterbox pentru iPhone 6

E o husă care arată mai bine şi mai puţin sălbatic decât cea de la i-Blason şi oferă protecţie în cazul şocurilor din cauza căderilor, protecie pentru ecran şi pentru zgârieturi, dar şi protecţie împotriva prafului.

Puteţi vedea un clip mai jos.

Spigen iPhone 6 Case Touch Armor

E fabricată dintr-un material hibrid care conferă protecţie în cazul şocurilor extreme. Absoarbe căzăturile cu uşurinţă. De asemenea, are un grip mai bun pentru a nu aluneca din mână, o problemă raportată de mai mulţi utilizatori.

Puteţi vedea un clip video mai jos.

Bonus - Taktik 360 şi Aquatik pentru iPhone 6

De la Lunatik, vin două carcase care oferă protecţie în cazul şocurilor, dar şi rezistenţă la apă. De ce le trecem la bonus? Pentru că ele sunt acum pe Indiegogo, unde fac parte dintr-o campanie de crowdfunding. Producătorii lor au strâns 153.000 de dolari pentru a le construi.

Puteţi vedea clipul lor mai jos

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările