Cum poţi vorbi cu telefonul? Lista comenzilor vocale de pe Google Now

Cum poţi vorbi cu telefonul? Lista comenzilor vocale de pe Google Now

Google Now este disponibil pentru Android şi iOS FOTO Adevărul

Google mizează puternic pe asistentul personal Google Now, pe care-l integrează din ce în ce mai mult în Android. Un utilizator de Google+ a postat o listă de comenzi vocale utile pentru Google Now.

Ştiri pe aceeaşi temă

Google Now a fost lansat pentru prima oară cu Android 4.1 Jelly Bean, pe 9 iulie 2012, iar pe 29 aprilie 2013 a fost disponibil pentru iOS.

Google Now a pornit în istorie ca Google Voice Search, dar gigantul online avea nevoie de ceva mai mult. Avea nevoie de un asistent personal. Unul care să înţeleagă unde stăm, să ne ofere informaţii înainte ca noi să le cerem. Nu neapărat un rival pentru Siri de la Apple, cât ceva mai discret.

Astăzi, Google Now ştie unde stăm şi poate să ne ofere alternative de transport, ne aminteşte de întâlnirile din calendar şi căutări online. De asemenea, ne poate oferi recomandări de turism, în momentul când călătorim şi alerte publice.

Google Now în Android 4.4 Kit Kat

Noul sistem de operare de la Google pentru telefoanele mobile este Android 4.4 Kit Kat. Acesta aduce o integrare mult mai mare a Google Now. La un simplu swipe spre stânga apare Google Now. De asemenea, putem să pornim Google Now prin cuvintele "Ok, Google".

Google Now poate fi comandat cu ajutorul vocii. Ce poate face? Putem să căutăm pe internet sau pur şi simplu să punem o întrebare contextuală. Google va şti să ne spună cine este soţia lui Brad Pitt dacă întrebăm. De asemenea, putem să postăm vocal pe Google+.

Google Now oferă prin comenzi vocale informaţii şi despre avioane, dar putem să facem şi browsing cu ajutorul lui.

Lista completă a comenzilor vocale de pe Google Now poate fi găsită în graficul de mai jos.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările