Cum plăteşti, în rate şi de pe telefon, cumpărăturile de la hipermarket

Cum plăteşti, în rate şi de pe telefon, cumpărăturile de la hipermarket

Aplicaţia mobilPay e disponibilă pe Android şi iOS.

Dacă ai crezut că ratele nu ajung la cumpărăturile de zi cu zi, te-ai înşelat. Şi ai putea face asta doar cu telefonul într-un anumit lanţ de hipermarketuri.

Posesorii de carduri de credit Carrefour MasterCard emise de BRD Finance şi înregistrate în portofelul digital mobilPay Wallet pot, din această lună, să achite cumpărăturile din hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour din ţară în rate. Au 0% dobândă, pot beneficia de maximum trei rate şi perioada de graţie este de până la 47 de zile. Aplicaţia este disponibilă pentru Android şi iOS.

După ce îşi înregistrează cardul de credit în aplicaţie, plata se face prin scanarea unui cod QR afişat la casa de marcat. Netopia a introdus, încă din februarie, plata cu telefonul în toate magazinele Carrefour din ţară. Sunt disponibile 287, dintre care 32 hipermarketuri, 115 supermarketuri „Market“, 43 magazine de proximitate „Express“, 10 magazine de proximitate „Contact“, platforma online, dar şi 86 de magazine Billa.

Conform dezvoltatorilor portofelului digital, decizia de a implementa plăţile în rate a venit ca răspuns la solicitările clienţilor şi oferă o experienţă de plată simplă şi eficientă. De anul trecut, prin aplicaţie, poţi plăti şi întreţinerea.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: