Cum îţi plăteşti cumpărăturile de la Carrefour doar cu telefonul, fără cash

Cum îţi plăteşti cumpărăturile de la Carrefour doar cu telefonul, fără cash

Aplicaţia Netopia este gata de folosit şi în Carrefour.

Cumpărătorii care preferă Carrefour vor putea plăti cu aplicaţia mobilPay Wallet de la Netopia. Serviciul e disponibil în hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour din toată ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Netopia mobilPay a introdus încă din luna februarie plata cu telefonul mobil în 16 magazine Carrefour, printre care se numără toate cele din Cluj-Napoca şi Timişoara şi hipermarketurile din Băneasa Shopping City şi Mega Mall din Bucureşti. Clienţii lanţului de retail pot descărca gratuit aplicaţia mobilPay Wallet – Android şi iOS. Cumpărăturile sunt plătite prin cardul pe care utilizatorii îl înregistrează în aplicaţie.

Datele Netopia arată că, în 2015, volumul plăţilor online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat faţă de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% faţă de 2014. Din 2015, utilizatorii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Feteşti, amenzile de circulaţie, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca şi Ploieşti, cumpărăturile din hipermarketuri şi restaurante din Capitală.

De asemenea, începând cu decembrie 2015, locatarii a 21.400 apartamente, administrate de 316 asociaţii de proprietari din Bucureşti, care colaborează cu Scomet, cel mai mare provider de servicii de administrare a blocurilor de locuinţe din Capitală, pot plăti întreţinerea direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările