Compania BlackBerry îşi continuă reconstrucţia şi va lansa un nou telefon fără tastatură fizică. Cum arată şi ce specificaţii are

Compania BlackBerry îşi continuă reconstrucţia şi va lansa un nou telefon fără tastatură fizică. Cum arată şi ce specificaţii are

BlackBerry KEYone reprezintă revenirea în liga mare a celebrului producător canadian de telefoane mobile. În plus, compania mai pregăteşte ceva pentru fanii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de mai mulţi ani, BlackBerry s-a opus cu dârzenie smartphone-urilor şi a continuat să producă telefoane cu tastatură fizică. Cum acest lucru s-a dovedit falimentar, defunctul brand canadian a fost achiziţionat de către o companie chineză pe nume TCL.

Aceştia au lansat de curând KEYone, având între timp în pregătire un al doilea model interesant, Krypton. De curând, o poză cu noul terminal a ”scăpat” pe Internet. Design-ul său este unul foarte reuşit, iar specificaţiile acestuia îl încadrează foarte bine în segmentul de preţ mid-range.

BlackBerry Krypton va dispune de un procesor Snapdragon 625, de un display Full HD de 1080p, de 4GB de memorie RAM şi de o baterie de 4000 de miliamperi. Producătorul spune că ne putem aştepta la câteva zile de autonomie, datorită bateriei foarte ”încăpătoare” şi a chipset-ului care consumă foarte puţin.

Chiar dacă nu este nimic oficial, ne putem aştepta ca BlackBerry să anunţe lansarea lui Krypton luna următoare.


Poză via Phandroid

citeste totul despre: