Cinci motive pentru care ţi-ai cumpăra cel mai ieftin telefon de la Microsoft

Cinci motive pentru care ţi-ai cumpăra cel mai ieftin telefon de la Microsoft

Nokia a lansat cel mai ieftin telefon cu Windows Phone: Lumia 530. FOTO Reuters

Cel mai mare succes Microsoft a fost pe piaţa ieftină, cu modelul Nokia Lumia 520. Anul acesta revine sub o altă denumire, cu design nou şi iată cele mai importante calităţi ale sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe site-ul Conversations al Nokia există o listă cu cele mai importante calităţi ale Nokia Lumia 530. Este cel mai nou şi mai ieftin model cu Windows Phone 8.1, câştigă în lupta cu cele mai multe modele ieftine cu Android, dar parcă e prea lungă lista de 10 lucruri, scrie Playtech. De ce ţi-ai cumpăra un astfel de telefon?

În primul rând, telefonul este ieftin şi suficient de puternic pentru banii aceştia, având un procesor cu patru nuclee la 1,2GHz Qualcomm Snapdragon şi poţi pune card microSD de până la 128GB. Apoi, este cloud ready, cum spune Nokia, în sensul că poţi stoca până la 15GB în OneDrive de la Microsoft, de la documente la poze şi videoclipuri. Rulează cea mai nouă versiune de Windows Phone şi, implicit, are acces la toate aplicaţiile (atât timp cât le poate duce hardware-ul, are doar 512MB de memorie RAM).

Playtech a detaliat toate atuurile telefonului, descoperă-le

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările