Cele trei motive pentru care vei dori Nexus 6, cel mai bun smartphone Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Nexus 6 are un ecran de 6 inci.
Google Nexus 6 are un ecran de 6 inci.

Nexus 6 e un smartphone vândut de Google şi fabricat de Motorola. Totodată, este primul phablet realizat de compania americană în linia Nexus. Iată care sunt marile sale atuuri.

Nexus 6 are un ecran de 6 inci şi este la limita dintre un phablet şi o tabletă de 7 inci. Are poate cel mai bun hardware pe care ţi l-ai dori, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2,7GHz, o memorie RAM de 3GB şi spaţiu de stocare de 32 sau 64GB.

Camera foto este de 13 megapixeli şi are stabilizare optică. Bateria este de 3.220 mAh, iar ecranul completează acest dispozitiv cu o rezoluţie Quad HD de 2.560×1.440 pixeli.

Primul pe lista motivelor este sistemul de operare. Ei bine, Android 5.0 Lollipop nu e doar pentru Nexus 6, dar pe el parcă se simte cel mai bine. Animaţiile pe care Google le-a creat se desfăşoară perfect pe acest smartphone şi îmbunătăţesc experienţa de utilizare. Hardware-ul foarte bun face ca totul să ruleze fără probleme şi orice tranziţie, fie că este între aplicaţii, fie că este în aplicaţii, este la fel de plăcută ca în iOS 8 pe iPhone 6 şi asta spune multe despre maturitatea la care a ajuns Android.

<a href="http://playtech.ro/2014/nexus-6-si-cele-mai-importante-trei-motive-pentru-care-l-ai-cumpara/" target="_blank" rel="nofollow">Află toate motivele pentru care ţi-ai cumpăra Nexus 6 de la Playtech</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite