Cel mai uşor smartphone din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xolo lansează cel mai uşor telefon cu Windows Phone
Xolo lansează cel mai uşor telefon cu Windows Phone

Compania indiană Xolo lansează cel mai uşor telefon din lume. Acesta are Windows Phone şi este primul pas în extinderea Microsoft spre alte lumi.

Xolo Win Q900s nu este un terminal cu specificaţii de vârf. Este creat în jurul unui LCD IPS de 4,7 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli protejat cu Dragontrail Glass. Aceasta din urmă este o tehnologie similară cu cea folosită de Gorilla Glass pe care o mai puteţi întâlni la Xperia Z2.

Partea de procesare este realizată printr-o combinaţie dintre un quad core Qualcomm Snapdragon 200 la 1,2 GHz, 1GB RAM şi GPU Adreno 302. Memoria internă este limitată la 8 GB de spaţiu, dar poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD de până la 32GB. 

Are două camere, una de 8MP pe partea din spate şi una frontală de 2MP. Nu suportă LTE, doar HSPA+. Bateria de 1800 mAh vine cu abilitatea de a se încărca până la 100% în doar 2,4 ore.

Mai multe detalii despre cel mai uşor telefon din lume puteţi găsi pe playtech.ro unde veţi descoperi cele mai interesante informaţii despre gadgeturi şi tehnologie. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite