Cel mai bun Android ajunge pe Galaxy S5. Ce trebuie să ştii despre Lollipop

Cel mai bun Android ajunge pe Galaxy S5. Ce trebuie să ştii despre Lollipop

Samsung Galaxy S5 a început trecerea la Android 5.0 Lollipop. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Samsung Galaxy S5 e pe piaţă încă din primăvară şi acum primeşte o actualizare importantă. Actualizarea la Android 5.0 Lollipop a început din Polonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy S5 e cel mai cunoscut smartphone al Samsung din 2014, iar acum trece la cea mai nouă versiune de Android: 5.0 Lollipop. Dacă n-ai primit deja notificarea, iată cum actualizezi mai repede.

Samsung Galaxy S5 primeşte Android 5.0 Lollipop înainte de finalul anului şi în aproape o lună de cândGoogle a lansat noua versiune. În prezent, actualizarea a început din Polonia şi va sosi de-a lungul următoarelor zile în alte ţări din Europa. Nu se ştie, deocamdată, care dintre versiunile de Galaxy S5 din SUA va primi prima actualizarea.

Dacă eşti familiarizat deja cu TouchWiz şi cu filosofia de design a Samsung, atunci Android 5.0 Lollipop nu o să ţi se pară prea diferit, deşi sunt noutăţi de care te vei bucura cel puţin la nivel vizual. Sunt rearanjate câteva meniuri, cum ar fi cel de notificări care glisează peste ecran într-un mod similar celui din versiunea stock şi cel de setări în care meniurile sunt dispuse pe orizontală.

De asemenea, toate aplicaţiile Samsung – Dialer, Mesaje, Calendar, Mail, Task Manager şi Ceas – au fost redesenate în concordanţă cu Lollipop şi Material Design.

Află totul despre Samsung Galaxy S5 şi Lollipop

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: