Ce noutăţi vedem în Samsung Galaxy S6, cel mai aşteptat telefon al momentului

Ce noutăţi vedem în Samsung Galaxy S6, cel mai aşteptat telefon al momentului

Samsung Galaxy S6 va fi inspirat de desingul Note 4.

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 adună într-un singur loc toate zvonurile despre cel mai aşteptat smartphone al începutului de an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna aceasta, Samsung a redus numărul de teasere pentru Galaxy S6, dar a fost rândul operatorilor din Statele Unite ale Americii să ofere tot mai multe informaţii. John Legere, directorul T-Mobile, a publicat pe Twitter o imagine cu versiunea Edge a Galaxy S6, spunând că acesta va fi în oferta companiei pe care o conduce. Asemenea poze au ajuns pe Internet şi de la AT&T, şi de la Sprint. Astfel, a fost confirmată curbura ecranului.

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, înainte de Mobile World Congress din Barcelona, iar până atunci facem un preview la ceea ce vom vedea. Din toate zvonurile pe care Samsung, cu ştiinţă sau fără, le-a alimentat în ultima perioadă ştim cam ce va avea acest smartphone. Şi în mod cert vom vedea o versiune cu margini curbate, denumită Samsung Galaxy S6 Edge.

Află de la Playtech totul despre Samsung Galaxy S6

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările