Cât de performante sunt noile iPhone-uri în comparaţie cu rivalele lor cu Android. Calculul de pe hârtie

Cât de performante sunt noile iPhone-uri în comparaţie cu rivalele lor cu Android. Calculul de pe hârtie

Foto: AFP

Nu putem şti încă dacă noile terminale lansate de Apple vor fi sau nu mai rapide decât concurentele lor cele mai de seamă. Însă, pe hârtie, lucrurile sunt destul de clare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul evenimentului de marţi seara, care a avut loc la Teatrul Steve Jobs din Cupertino, Apple a lansat trei noi modele iPhone, dintre care unul cel puţin deosebit. Ele sunt toate echipate cu cele mai noi procesoare ale companiei din Cupertino, şi anume chipset-urile A11 Bionic.

Pe hârtie, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus reprezintă variante uşor îmbunătăţite a terminalelor iPhone 7 şi 7 Plus, iar iPhone X vine cu un design cu totul nou şi cu un display fără margini. Un alt punct forte este sistemul de recunoaştere facială, Face ID.

Chiar dacă nu au specificaţii la fel de bune ca celelalte telefoane de pe piaţă, care vin echipate cu Android, cheia performanţei stă chiar în sistemul de operare. De-a lungul timpului, terminalele Apple au avut mereu o optimizare mai bună în ceea ce priveşte relaţia hardware-software. Mai jos este o imagine de pe Business Insider, cu ajutorul căreia putem arunca o privire de ansamblu asupra situaţiei din piaţă.


citeste totul despre: