Cât costă iPhone SE în România

Cât costă iPhone SE în România

iPhone SE arată fix ca iPhone 5s. FOTO Business Insider

iPhone SE este un hibrid între două modele de la Apple: are design de iPhone 5s şi dotări tehnice de iPhone 6s. Acum, e disponibil la precomandă în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Playtech informează că iPhone SE e deja listat la QuickMobile la precomandă. Telefonul va fi disponibil începând cu 31 martie, dar asta nu opreşte magazinele să-l includă în ofertă. Acest magazin are versiunea de 16GB la un preţ de 2.300 de lei.

Preţul telefonului în SUA este de 400 de dolari, ceea ce înseamnă că cel din România, la precomandă, ajunge undeva la 576. Versiunea de 64GB este disponibilă pentru 2.700 de lei, echivalentul a 676 de dolari, deşi Apple a anunţat că preţul acesteia va porni de la 500 de dolari. Desigur că după ce va fi disponibil în mai multe magazine, preţul acestui telefon va scădea. Cel mai probabil va ajunge, în cea mai ieftină versiune, să costă sub 2.000 de lei.

Telefonul are un ecran de 4 inci cu rezoluţie Retina, dispune de un procesor Apple A9 pe 64 de biţi şi are 1GB RAM spre deosebire de iPhone 6s, care are 2GB. Spaţiul de stocare este de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay este şi el disponibil. Desigur, are Touch ID pentru deblocare cu amprenta, dar nu suportă şi 3D Touch, funcţionalitate deocamdată oferită doar pe iPhone 6s şi Apple Watch. Camera foto e de 12 megapixeli, filmează 4K şi dispune de stabilizare digitală.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

citeste totul despre: