Când va fi lansat noul iPhone: Apple pregăteşte iPhone 6s pentru septembrie

Când va fi lansat noul iPhone: Apple pregăteşte iPhone 6s pentru septembrie

Primul iPhone debuta în urmă cu opt ani. În 2015, Tim Cook, directorul Apple, va lansa iPhone 6s.

iPhone 6s este un telefon fără prea mari surprize, cu un hardware mai bun decât al celui de anul trecut, şi pe care un operator din Franţa îl anunţă pentru septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum a fost calendarul ultimilor ani, nicio lună septembrie fără un iPhone. iPhone 6s va fi lansat la începutul lunii, iar precomenzile vor începe de pe 11 septembrie, conform Playtech. Un operator din Franţa, prin informaţii "scăpate" online, arată că primele telefoane vor fi livrate pe 18 septembrie, dată la care iPhone 6s va fi şi în magazine.

Dacă voiai să îţi cumperi aşa ceva, trebuie să ştii că din primele zvonuri se arată a fi dispozitive puţin îmbunătăţite faţă de anul trecut. iPhone 6s şi iPhone 6s Plus vor avea aproape acelaşi design cu modelele din 2014, doar că ar dispune de tehnologia force touch inclusă în ecran şi deja prezentă pe Apple Watch. Aceasta permite un nivel nou de interacţiune, utilizatorul putând apăsa pe display la fel ca pe un touchpad.

Se zvoneşte şi că Apple va folosi 2GB de memorie RAM pe cele două modele, iar procesorul va fi un A9 îmbunătăţit pentru gaming şi multitasking. De asemenea, telefoanele ar putea filma la rezoluţie 4K, dispunândn de o cameră foto mai bună. La evenimentul din septembrie mai sunt aşteptate un Apple Watch şi noi versiuni de iPad, poate chiar una de 12 inci.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: