Banc Post si Zapp Mobile ofera un nou serviciu - SmartTel 3G

Banc Post a lansat, sub licenta Universal Card System, un nou serviciu de mobile-banking - SmartTel 3G - disponibil pentru toti clientii de carduri ai bancii, persoane fizice si juridice, care sunt

Banc Post a lansat, sub licenta Universal Card System, un nou serviciu de mobile-banking - SmartTel 3G - disponibil pentru toti clientii de carduri ai bancii, persoane fizice si juridice, care sunt utilizatori de telefonie mobila in reteaua Zapp. SmartTel 3G ofera atat facilitatile serviciului SmartTel SMS - primirea de informatii privind soldurile conturilor de card si curente sub forma de mesaje text SMS direct pe propriul telefon mobil, cat si obtinerea fara plata a informatiilor privind unitatile Banc Post, reteaua sa de ATM-uri si cursul valutar, sub forma unor pagini Web. Accesul la acest serviciu se face numai de pe telefonul mobil Zapp la adresa smarttel.zappmobile.ro., in baza numelui de utilizator si a unei parole. SmartTel 3G este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pana la 1 septembrie 2002, promotional, serviciul poate fi utilizat gratuit. Zapp este prima retea "wireless" din Romania care depaseste toate standardele actuale ale retelelor de comunicatii, folosind cea mai avansata tehnologie, CDMA. Zapp este singura retea de ultima generatie care ofera atat cea mai buna calitate la serviciile de voce, cat si cea mai mare viteza la transferul mobil de date, 153 Kbps. In iulie 2000, Banc Post in colaborare cu firma UCS, specializata in integrarea serviciilor de mobile banking a lansat in premiera nationala SmartTel SMS. In aprilie 2002, serviciul Banc Post SmartTel SMS a devenit disponibil in reteaua Zapp. Banc Post, UCS si Zapp Mobile vor oferi in curand clientilor lor nu numai posibilitatea de a obtine informatii, ci si de a efectua tranzactii bancare intr-un mediu securizat (transfer de fonduri sau plata facturii Zapp). Banc Post este lider pe piata cardurilor din Romania, 875.000 de romani utilizand cardurile bancii, emise atat in regim VISA, cat si Europay.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările