Au apărut deja primele zvonuri despre Samsung Galaxy S9. Ce procesor va avea şi când se lansează

Au apărut deja primele zvonuri despre Samsung Galaxy S9. Ce procesor va avea şi când se lansează

Luna este încă august, soarele străluceşte puternic pe cer, iar zvonurile despre Samsung Galaxy S9 au început deja să curgă. Telefonul va fi lansat, cel mai probabil, în intervalul februarie-martie 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâine se lansează Galaxy Note 8, iar în urmă cu ceva timp au apărut informaţii legate de un parteneriat între Samsung şi Qualcomm. Această înţelegere presupune ca Samsung să cumpere procesoare Snapdragon 845 de la Qualcomm, primele loturi fiind deja rezervate pentru flagshipul de anul viitor. Acestea nu sunt încă lansate.

Alte informaţii apărute înainte de vestea parteneriatului indicau o asemenea direcţie. Succesorii lui S8 şi S8+ erau deja în cărţi pentru a beneficia de procesorul Snapdragon 845, care va fi următorul vârf de gamă al companiei.

Înţelegerea dintre Qualcomm şi Samsung ne arată că alte flagship-uri cu Snapdragon 845, programate pentru lansare în aceeaşi perioadă a anului vor trebui devansate, deoarece nu vor fi procesoare şi pentru acestea.

Trebuie să ne amintim şi de faptul că Samsung Galaxy S9 şi S9+ vor ajunge cu aceste procesoare doar pe pieţele din SUA şi din China. Pentru restul pieţelor internaţionale, va fi folosit un procesor de producţie proprie al celor de la Samsung, modelul Exynos 9810.

citeste totul despre: