ASUS a prezentat oficial în România ZenBook Edition 30 şi hands-on Asus ROG Phone II

ASUS a prezentat oficial în România ZenBook Edition 30 şi hands-on Asus ROG Phone II

FOTO ASUS

În cadrul unui eveniment desfăşurat pe 27 septembrie 2019, ASUS a prezentat noul laptop în ediţie limitată ASUS ZenBook Edition 30.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a fost însoţit de alte produse expuse în premieră în România, după lansarea lor la IFA Berlin 2019, precum ProArt StudioBook Pro X, ProArt StudioBook Pro 17, ROG Zephyrus S GX502 Glacier Blue, ROG Phone II.

Disponibil în ediţie limitată, modelul ASUS ZenBook Edition 30 celebrează 30 de ani de inovaţie ASUS. 
 

Capacul modelului ZenBook Edition 30 foloseşte cea mai bună piele naturală italiană, selectată manual, provenită de la unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori la nivel mondial. 
 

Pielea este lipită perfect de rama de aluminiu în culoarea Rose Gold, iar logo-ul aniversar “30 de ani” de pe capac este finisat prin electroliză, cu un strat de nanoparticule de aur roz de 18 carate.

Marginile ecranului NanoEdge sunt ultra-subţiri având o grosime de doar 2.8 mm pe părţile laterale, 3.3 mm în partea de jos şi de doar 5.9mm în partea superioară pentru a permite instalarea camerei HD IR.

Portabilele ZenBook Edition 30 sunt disponibile fie cu procesor Intel Core i7, fie cu Intel Core i5. Memoria RAM urcă până la 16GB. ASUS oferă pe lângă grafica Intel integrată şi un accelerator video NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB de memorie GDDR5.ASUS ZenBook Edition 30 integrează noul ScreenPad 2.0 - un ecran secundar de control tactil ce îmbunătăţeşte productivitatea şi oferă noi modalităţi de a interacţiona cu portabilul. ScreenPad 2.0 are o interfaţă de utilizare intuitivă, similară celei întâlnite pe telefoanele inteligente şi permite administrarea cu uşurinţă a sarcinilor de lucru. Utilizatorul are acces la funcţii utile şi taste de acces rapid pentru automatizarea secvenţelor complexe de comenzi, împreună cu alte aplicaţii precum Handwriting, Number Key, Doc Xpert, Slide Xpert şi Sheet Xpert.

ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, inclusiv un mouse în nuanţa alb perlat, o cutie de lux, un mouse pad fabricat cu aceleaşi elemente stilistice şi o husă din piele naturală cu interior moale care protejează laptopul şi permite alunecarea uşoară.

ASUS ZenBook Edition 30 este disponibil în România, într-o ediţie limitată, prin intermediul magazinelor specializate, la preţuri ce pornesc de la 6300 lei (taxe incluse).

Deşi ASUS ZenBook Edition 30 e extrem de frumos şi interesant, ceea ce mi-a atras atenţia a fost Asus ROG Phone II cu accesoriile sale. Ansamblul de accesorii ROG Phone 2 e impresionant, mai precis e vorba de un ”geamantan” plin. Preţul terminalului în România va fi în jur de 4300 lei, iar dacă cumperi toate accesoriile pentru ROG Phone 2 ajungi la circa 8600 lei. 


Rog Phone II va ajunge oficial în magazinele din România în aproximativ două săptămâni şi atunci vom vedea cu adevărat cât de mare e intersul pentru dispozitivele smartphone din această nişă, de gaming. Conform reprezentanţilor Asus, la nivel global cererea a fost semnificativ depăşită de numărul de unităţi estimat iniţial.

La primul contact  Asus ROG Phone 2 se simte masiv, rapid şi are un design spectaculos. Vezi video hands-on.

Ce oferă pe scurt terminalul Asus ROG Phone II: ecran AMOLED de 6.59 inci, rezoluţie 1080 x 2340 p (raport 19:5 ) rată de refresh de 120Hz, procesor Snapdragon 855+, placă grafică Adreno 640, memorie RAM 12 GB, stocare de 256GB / 512GB / 1TB. ROG Phone II vine cu o cameră frontală de 24MP şi o cameră principală duală 13 MP, f/2.4 (ultrawide) şi 48 MP, f/1.8 (wide). Autonomia e asigurată de o baterie de 6000 mAh cu încărcare rapidă, încărcare wireless etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: