Apple a repornit producţia de iPhone X, pe fondul vânzărilor slabe ale lui XS şi XS Max

Apple a repornit producţia de iPhone X, pe fondul vânzărilor slabe ale lui XS şi XS Max

Gigantul din Cupertino înregistrează cifre destul de slabe de vânzare în ceea ce priveşte flagship-urile lansate în acest an şi va recurge la o decizie destul de drastică. Pentru a se putea folosi de întreg lotul de ecrane OLED comandate de la Samsung, Apple recurge la un tertip de comerţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atunci când a lansat lineup-ul din acest an, compania californiană a comandat un anumit număr de display-uri OLED, număr bazat pe estimările realizate de specialişti. 

Însă se pare că aceste estimări nu vor deveni realitate, astfel că Apple riscă să rămână cu multe ecrane nefolosite, ceea ce ar însemna o lovitură financiară destul de importantă, notează The Verge.

Pentru a se asigura că acest lucru nu se va întâmpla, compania condusă de Tim Cook a decis să repornească producţia flagship-ului de anul trecut, iPhone X. 

Este pentru prima dată când Apple recurge la o astfel de decizie, iar acest caz a fost favorizat de faptul că display-urile montate pe iPhone X şi iPhone XS sunt unul şi acelaşi.

În plus, Apple a decis să reducă din volumele comandate pentru producţia de iPhone XR, deoarece nici terminalul mai accesibil lansat în acest an nu are priză prea mare la public.

 

citeste totul despre: