Apple a lansat noua generaţie de AirPods

Apple a lansat noua generaţie de AirPods

FOTO via Apple

Noua generaţie de AirPods vine cu suport hands-free pentru Siri, un chip nou care îţi permite să vorbeşti mai mult timp şi o cutiuţă cu încărcare wireless.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată că zvonurile s-au dovedit a fi adevărate, şi Apple a anunţat astăzi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, noua sa generaţie de căşti intraauriculare wireless – sau, cum au fost denumite de compania din Cupertino, AirPods.

Căştile noi arată la fel ca cele vechi, însă vin cu un nou chip H1, special conceput de Apple, care va permite utilizatorilor să vorbească cu 50% mai mult la ele.

Cea mai interesantă noutate este însă reprezentată de integrarea hands-free a lui Siri, asistentul digital al celor de la Apple. Utilizatorii vor putea  acum controla volumul căştilor, suna pe cineva sau schimba melodia prin simpla comandă vocală, fără să mai fie nevoie de atingeri suplimentare pentru a porni asistentul digital.

Implementarea carcasei cu încărcare wireless a fost aşteptată de foarte mult timp, iar acum utilizatorii de AirPods se vor putea bucura în sfârşit de ea, la aproape doi ani după ce aceasta a fost anunţată.

FOTO via Apple

Noua generaţie de AirPods va costa la fel de mult ca predecesoarea sa – 159 de dolari. Dacă vă doriţi carcasa care poate fi încărcată wireless însă, va trebui să plătiţi încă 40 de dolari, pentru că versiunea standard vine cu cea clasică.

Carcasa va putea fi cumpărată şi individual, la preţul de 80 de euro. De asemenea, compania din Cupertino adaugă şi posibilitatea de a grava gratuit carcasa căştilor din noua generaţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: