Apple a lansat iPhone Xs, iPhone Xs Max şi iPhone Xr. Cum arată noile modele, cât costă şi ce schimbare extrem de importantă s-a produs în acest an

Apple a lansat iPhone Xs, iPhone Xs Max şi iPhone Xr. Cum arată noile modele, cât costă şi ce schimbare extrem de importantă s-a produs în acest an

Tim Cook a prezentat noile iPhone Xs şi iPhone Xs Max. Apple păstrează design-ul cu „breton” şi aduce trei noi culori, Gold, Space Gray şi Rose Gold. De asemenea, noul terminal vine cu protecţie sporită la diferite lichide, inclusiv la suc de portocale sau bere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Display-ul iPhone Xs este un OLED de 5,8 inci, iar cel al modelului iPhone Xs Max (nume confirmat) este un OLED de 6,5 inci. Boxele noilor modele de iPhone sunt şi ele îmbunătăţite, iar sistemul Face ID este păstrat ca modalitate principală de deblocare şi în acest an. 

În plus, procesorul cu care vin iPhone Xs şi iPhone Xs Max echipate este noul A12 Bionic, aşa cum era de aşteptat. De asemenea, durata de viaţă a bateriei ar trebui să fie chiar mai mare decât la iPhone X, şi ar trebui să reziste la o zi întreagă de utilizare.

O nouă schimbare importantă este introducerea funcţiei Dual SIM, refuzată cu desăvârşire de Steve Jobs de-a lungul timpului. În Europa şi SUA, iPhone Xs şi Xs Max se vor folosi de un SIM real şi un altul virtual, iar în ţările în care acest sistem nu este suportat, precum China, se va trece la un sistem cu două SIM-uri fizice şi o tăviţă dublă de cartelă.

În cazul iPhone Xs Max, cea mai ofertantă variantă de stocare este acum de 512 GB, ceea ce înseamnă că avem de a face cu cel mai „spaţios” iPhone. Varianta mai „slabă” este echipată cu 256 de GB spaţiu de stocare. 

În ceea ce priveşte Siri, asistentul personal devine ceva mai deştept şi poate învăţa programe întregi, pe care să le aplici în diferitele momente ale zilei. 

În ceea ce priveşte iPhone Xr, aceasta este varianta cea mai accesibilă dintre cele trei iPhone-uri lansate în acest an. Noul telefon vine echipat cu un ecran LCD Liquid Retina, procesor A12 Bionic şi Face ID, la fel ca la celelalte terminale din gama X, fie că vorbim de acest an sau de anul trecut. În ceea ce priveşte camera, însă, ea este una simplă, faţă de celelalte iPhone-uri care se folosesc de un ansamblu foto dual.

Cât costă iPhone Xs, iPhone Xs Max şi iPhone Xr

iPhone Xs Max - 1099 dolari

iPhone Xs - 999 dolari

iPhone Xr 749 dolari.

Cel mai probabil, noile iPhone-uri vor fi ceva mai scumpe în Europa, precum a mai fost cazul în trecut.

Disponibilitate în România pentru iPhone Xs, iPhone Xs Max şi iPhone Xr - 28 septembrie

Citeşte şi:

 

 

citeste totul despre: