Apple a făcut Shortcuts să ruleze mai rapid pe iPhone şi iPad cu iOS 14.6. Ce este Shortcuts şi ce face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iOS 14.6 pentru iPad.
iOS 14.6 pentru iPad.

În această săptămână, Apple a lansat public versiunea iOS 14.6, care include suport îmbunătăţit pentru AirTag, Apple Card Family, abonamente plătite în aplicaţia Apple Podcasts şi altele.

Apple a adus, fără să menţioneze, şi îmbunătăţiri aplicaţiei Shortcuts, care acum rulează acţiuni mai rapid pe iPhone şi iPad cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Ce face aplicaţia Shortcuts? Apple spune aşa: Shortcuts este o modalitate rapidă de a realiza una sau mai multe sarcini cu aplicaţiile dumneavoastră. Aplicaţia Shortcuts vă permite să creaţi propriile comenzi rapide în mai mulţi paşi. De exemplu, construiţi o comandă rapidă numită „Surf Time” care să cuprindă raportul de surf, să dea un ETA pe plajă şi să vă lanseze lista de redare a muzicii de surf.

Ce e o acţiune? Tot Apple spune : O acţiune - elementul constitutiv al unei comenzi rapide - este un singur pas într-o sarcină. Fiecare Shortcut este alcătuită din una sau mai multe acţiuni.

Aplicatii in Shortcuts

Deci, Shortcuts e un program de automatizare, care uneşte mai multe aplicaţii sub o singură comandă. Am creat un My Shortcuts din 3 aplicaţii şi am numit-o Dimineaţa. Am adăugat vremea, timpul cu maşina până la birou şi să ruleze muzică.

Detalii in Shortcuts

După cum au raportat unii utilizatori pe Twitter şi Reddit, acţiunile din aplicaţia Shortcuts rulează mai rapid cu iOS 14.6 şi iOS 14.7 beta. 

Unul dintre rapoarte menţionează că o comandă rapidă cu 700 de acţiuni a durat aproximativ 30 de secunde pe iOS 14.5, dar pe iOS 14.6, aceasta rulează în doar 13 secunde. Alţi utilizatori au raportat că viteza a crescut odată cu actualizarea, dar nimic semnificativ.

Publicaţia 9to5Mac a făcut câteva teste şi şi spune se pot observa unele îmbunătăţiri atât în ​​iOS 14.6, cât şi în iOS 14.7 beta. Totuşi acest lucru este mai vizibil doar atunci când vine vorba de Shortcuts cu zeci sau sute de acţiuni.

Vezi aici mai multe detalii despre schimbările din iOS 14.6.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite