Apple a dezvăluit din greşeală numele oficiale ale noilor iPhone-uri

Apple a dezvăluit din greşeală numele oficiale ale noilor iPhone-uri

Dacă tot nu am avut parte de prea multe scăpări înainte de lansarea noului lineup de telefoane Apple, ei bine compania din Cupertino a „comis-o” cu doar câteva ore înainte de marele eveniment care va avea loc la Apple Park.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câţiva internauţi mai atenţi au fost cu ochii-n patru pe codul sursă al magazinului online Apple, iar răbdarea lor a fost răsplătită.

Se pare că în acest an vom avea parte de trei modele noi de iPhone, fapt ce era arhicunoscut deja. Numele acestora vor fi iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR.

Primele două dintre modele vor reprezenta vârfurile de gamă, urmând ca iPhone XR să fie varianta mai accesibilă, dacă mai poate fi vorba despre un astfel de concept atunci când vine vorba de compania din Cupertino.

Cei de la Allthings.how (ATH) au dat peste câteva linii de cod care au apărut pe site-ul oficial Apple, în secţiunea de magazin online. Ele indicau spre noile carcase de silicon care vor fi disponibile odată cu iPhone-urile din 2018.

FOTO via Allthings.how

Confirmarea oficială a noilor nume va veni în cadrul evenimentului de astăzi, care va avea loc la ora 20:00, ora României. 

Rămâi pe Adevarul.ro pentru a urmări desfăşurarea prezentării în format live video şi live text.

 

citeste totul despre: