Aplicaţia trivago e disponibilă în Huawei AppGallery

Aplicaţia trivago e disponibilă în Huawei AppGallery

trivago în Huawei AppGallery

trivago, platformă de căutare pentru hoteluri, şi Huawei au anunţat astăzi, 29 octombrie, un parteneriat care are ca scop dezvoltarea produselor de călătorie pentru utilizarea pe platforma HUAWEI Mobile Services.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă aplicaţie trivago va fi lansată în AppGallery şi va permite utilizatorilor să compare instantaneu milioane de opţiuni de cazare din întreaga lume. 
Utilizatorii AppGallery vor avea posibilitatea de a accesa  sute de site-uri de rezervare pentru a găsi alegerea potrivită la un preţ avantajos. 
trivago oferă în prezent peste 5 milioane de opţiuni de cazare alternative şi hoteliere în 190 de ţări. 
În septembrie 2021 AppGallery avea o audienţă diversă şi globală de 580 de milioane de utilizatori activi lunar, în peste 170 de ţări.
În 2020, platforma a înregistrat 384,4 de miliarde de descărcări de aplicaţii, în creştere cu peste 120% faţă de anul anterior.
trivago şi Huawei vor dezvolta împreună soluţii pentru listarea opţiunilor de cazare ale funcţiei de căutare hotelieră pe Huawei Petal Search şi Petal Maps. Acest lucru va oferi utilizatorilor Huawei din întreaga lume acces direct la entităţile care oferă servicii de cazare, oferind astfel o modalitate simplă şi rapidă de accesare a celor mai bune oferte. Lansarea comercială a trivago în Petal Search are loc astăzi, 29 octombrie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările