Aplicaţia românească gratuită care te ajută să te menţii în formă şi urmăreşte progresul tău, fără să se folosească de internetul mobil

Aplicaţia românească gratuită care te ajută să te menţii în formă şi urmăreşte progresul tău, fără să se folosească de internetul mobil

ActivityTracker este o aplicaţie pentru iOS, extrem de uşor de folosit, care îţi înregistrează parcursul pe timpul zilei, adică numărul de paşi, numărul de etaje urcate, cât şi numărul de calorii arse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Practic, ActivityTracker este capabilă să îndeplinească aproape toate funcţiile pe care le-am asocia în mod normal unui smartwatch. În plus, totul se întâmplă fără să fie nevoie de conexiune celulară la internet, deoarece platforma se foloseşte de datele procesorul de mişcare integrat al telefonului, fără să fie nevoie de un calcul pe hartă. În plus, în acest mod se economiseşte şi bateria terminalului.

De asemenea, aplicaţia se poate asocia extrem de uşor şi cu Apple Watch, pentru a cumula datele despre sănătate obţinute de pe mai multe gadget-uri. Ea centralizează totul în ecranul de pornire, oferindu-ţi posibilitatea de a vedea cum te-ai descurcat şi dacă ţi-ai îndeplinit obiectivele de fitness setate în prealabil.

În plus, o altă funcţie interesantă, care se adaugă la simplitatea platformei, este faptul că numărul total de paşi este afişat în Home Screen-ul iPhone-ului sub formă de notificare. Asta înseamnă că poţi arunca un ochi asupra progresului fără ca măcar să fie nevoie să deschizi aplicaţia.

Per total, ActivityTracker este o aplicaţie de iOS reuşită, extrem de uşor de folosit, care face tot ce promite şi nimic mai mult. Ea poate fi downloadată din AppStore şi funcţionează cu orice iPhone care rulează iOS 9 sau mai recent.

citeste totul despre: