Aplicaţia cu care te asiguri că faci sex consensual

Aplicaţia cu care te asiguri că faci sex consensual

FOTO via Business Insider

După tot scandalul #metoo, legat de hărţuirea sexuală, vremurile în care trăim sunt destul de tulburi. Se pare că nimeni nu mai ştie exact graniţa dintre abuz şi consens. În ajutorul acestor persoane sare o aplicaţie care creează un pseudo-contract de sex, prin care te asiguri că partenerul este de acord cu relaţia intimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

LegalFling este o aplicaţie creată în Olanda, care deseverşte unicul scop menţionat mai sus. Să zicem că pleci din bar cu o persoană de care îţi place. De ce să ai răbdare şi să vezi cum decurg lucrurile, când poţi să-i dai un ”buzz” pe LegalFling şi să-i ceri acordul pentru ceea ce urmează să faci.

În momentul în care întrebi o persoană pe LegalFling dacă vrea să se angajeze într-o relaţie intimă cu tine, acesteia îi va apărea un ecran cu două butoane, unul care înseamnă ”da” şi altul care înseamnă ”nu”. Chiar dacă ideea pare, cel puţin la prima vedere, una imbecilă, se poate dovedi însă una extrem de inspirată. Măcar poţi să stai liniştit că nimeni nu va fi acuzat ulterior de viol.

În plus, atunci când îţi creezi profilul de LegalFling, poţi selecta să adaugi o serie de ”asigurări”, cum ar fi garanţia că nu eşti purtător de boală cu transmitere sexuală, sau că ai o apetenţă deosebită spre BDSM. În plus, poţi specifica şi dacă îţi place sau nu să înjuri în timpul actului sexual. Poza de mai jos este destul de revelatoare.

citeste totul despre: