APLICAŢIA ZILEI Cu Brushes şi puţin talent, arta poate fi creată şi pe iPhone

APLICAŢIA ZILEI Cu Brushes şi puţin talent, arta poate fi creată şi pe iPhone

Câteva desene ale lui Igor Cheban pe Instagram. FOTO Captură/Adevărul

Ecranele capacitive nu sunt recunoscute drept cele mai bune pânze pentru pictură, nici cele mai bune foi pentru desen, dar aplicaţia Brushes împreună cu o mână talentată pot dovedi contrariul.

 
Foto
Artă pe iPhone şi iPad

Igor Cheban este cel care creează artă pe iPhone sau iPad folosind talentul şi o aplicaţie din App Store, notează „The Next Web“. În general, imortalizează animale în diverse situaţii, dar contul său de Instagram mai este şi gazda unor desene peste poze. Fiecare lucrare a sa necesită câteva ore pentru a fi finalizată, timp în care tot demersul artistic se desfăşoară pe ecranul de 3,5 inci al iPhone.

Cheban se semnează online cu numele icheban. Sub acest pseudonim şi-a promovat lucrările pe Reddit şi, după cum afirmă într-un comentariu, a primit un iPad gratuit pentru a-şi duce arta şi pe tabletele Apple. El are, în colecţia sa, un desen realizat pe tabletă, dar aceasta nu era a lui şi a fost vândută între timp.

Aplicaţia pe care a folosit-o la desenele de până acum se numeşte Brushes şi este disponibilă în magazinul de aplicaţii al Apple. Aceasta oferă mai multe tipuri de pensule, poate muta schiţele între dispozitive - vine pe iPad, iPhone şi iPod Touch, toate cu iOS 5.1 sau mai nou - şi este gratuită. Layer-erele, însă, vin la un preţ de 3 dolari.

Igor Cheban arată într-un videoclip de pe YouTube modul în care desenează. Tabloul a fost gata în aproape 5 minute, dar pe repede înainte.

Pup. FOTO Igor Cheban

Imagini din aceeasi galerie
  • Pup. FOTO Igor Cheban
  • Happy Christmas and a Merry New Year. FOTO Igor Cheban
  • Hooked. FOTO Igor Cheban
  • Fishsicle. FOTO Igor Cheban
  • „Let it snow“ said not the little red bird. FOTO Igor Cheban
  • „Humming“ bird. FOTO Igor Cheban
  • Ironbear. FOTO Igor Cheban
  • Wabbit. FOTO Igor Cheban
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: