Allview a lansat noul vârf de gamă cu asistent personal care vorbeşte în română. Cât costă şi când îl poţi comanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Allview a lansat noile smartphone-uri X4 Soul Infinity şi X4 Soul Infinity Plus, care vor oferi utilizatorilor o interacţiune personalizată cu telefonul.

Asistentul Vocal Interactiv (AVI) este primul asistent virtual care ştie româna şi este dezvoltat de la zero de echipa de cercetare Allview. AVI a fost lansat astăzi într-o variantă beta, care va fi permanent updatată cu noi capabilităţi şi care va învăţa încontinuu cum să îmbunătăţească experienţa cu utilizatorul.

Asistentul vocal poate scrie mesaje dictate, poate suna contactele din agendă, deschide navigaţia şi setează adrese prin comenzi vocale, modifică diferite setări ale telefonului. AVI poate fi deschis rapid şi prin apăsarea dublă a butonului de power.

Allview X4 Soul Infinity are un display 18:9 cu margini subţiri, vine în trei versiuni de culoare (Night Sky, Mocha Gold şi Steel Gray), are un design lucios şi există versiuni cu cameră foto duală.

Patru opţiuni de configuraţii pentru Allview X4 Soul Infinity

X4 Soul Infinity a fost creat în patru configuraţii (Life, Speed, Nice, Z - Bokeh), în funcţie de nevoile utilizatorilor. Configuraţiile cuprind două variante de procesor (Quad Core/Octa Core), trei variante de memorii RAM (de la 2GB la 4GB) şi Flash (de la 16GB la 32GB), precum şi patru combinaţii de cameră foto (camere single şi dual camera de până la 16 MP).

Cei care vor dori să facă upgrade de hardware, vor putea opta pentru o configuraţie superioară la service-urile autorizate Allview. Upgrade-ul va fi realizat foarte uşor, doar prin achitarea diferenţei de preţ dintre cele două configuraţii, la care se adaugă un cost de 99 lei.

X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă

X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă Allview, preia toate caracteristicile colegului său mai mic şi plusează la performanţele ecranului de 6” IPS Full HD +, filmare 4K sau funcţie pentru protecţia ochilor Mira Vision. X4 Soul Infinity Plus este dotat cu procesor Octa Core cu frecvenţă de până la 2,5GHz, care în combinaţie cu memoria RAM DDR4 de 6GB asigură viteze mari de procesare. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 256GB.

Camera frontală de 13 MP este prevăzută cu Flash. De cealaltă parte a telefonului este prezentă o camera duală, de 13MP, respectiv 5MP, cu 5 lentile, şi sticlă din safir, cu tehnologia Bokeh de blurare a fundalului, pentru rezultate similare cu cele obţinute de camerele DSLR.

Preţul X4 Soul Infinity

Cele patru variante de X4 Soul Infinity vor putea fi comandate treptat începând de astăzi, 28 septembrie, pe bază de precomandă pe website-ul www.allview.ro la următoarele preţuri: 999 de lei (Infinity Life), 1.199 de lei (Infinity Speed), 1.399 de lei (Infinity Nice) şi 1.449 de Lei (Infinity Z-Bokeh). Cei care s-au înscris până la lansare pe pagina dedicată X4 Soul Infinity vor beneficia de upgrade hardware, în funcţie de versiunea selectată.

X4 Soul Infinity Plus va fi disponibil din luna noiembrie, la preţul de 1.999 de lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite