Adevărul Live, 15.00 - Let's Do It Romania, despre aplicaţia prin care poţi raporta unde sunt deşeuri în ţară

Let's Do It Romania, despre aplicaţia prin care poţi raporta unde sunt deşeuri în ţară 

O dată pe an, românii se adunau să strângă gunoaie din toată ţara, în cadrul campaniei Let’s Do It Romania. Echipa aceasta vrea să-i transforme pe români în „curăţători“ permanenţi cu ajutorul unei aplicaţii, care e finanţată prin crowdfunding. Vorbim despre această iniţiativă de la ora 15, la Adevărul Live.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a reuşit să implice un milion de voluntari în cea mai mare mişcare socială din ţară, echipa „Let’s Do It, Romania!” face următorul pas în curăţarea României de deşeuri. Astfel, susţinătorii campaniei pot dona începând de astăzi pe Indiegogo.com pentru aplicaţia şi platforma software “Let`s Do It!”.

“Aplicatia Let`s Do It! te ajută sa marchezi pe hartă oricând, orice deşeu întâlnit în oraş sau în natură pentru ca apoi să fie transformat într-o sesizare către autorităţile în măsură să îl cureţe. Echipa Let`s Do It, Romania! va monitoriza fiecare sesizare pentru a primi un răspuns în maximum 30 de zile, durata prevazută de lege, iar voluntarul va primi constant mesaje cu statusul sesizării, până când zona este curăţată“, a spus Anca Baniţă, reprezentant Let`s Do It, Romania!, în momentul lansării campaniei de crowdfunding.

Anca Baniţă va fi prezentă la Adevărul Live de la ora 15, alături de managing partnerul Qualitance, Radu Constantinescu. Cei de la Qualitance au dezvoltat platforma tehnică din spatele aplicaţiei şi vor dona câte un euro pentru fiecare euro strâns în campania de crowdfunding de pe Indiegogo.

Puteţi accesa pagina de Indiegogo aici.

Staţi alături de noi pe Adevărul Live şi comentaţi în modulul care va fi creat la ora 15.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările