Acestea sunt trucurile simple pe care le poţi folosi ca să ai semnal mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uneori, semnalul GSM bun trebuie „vânat“. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Uneori, semnalul GSM bun trebuie „vânat“. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Pe lângă autonomia scăzută a telefoanelor, uneori mai ai o problemă: semnalul GSM slab. Iată câteva trucuri pentru o recepţie mai bună.

Cum să ai semnal mai bun la telefon şi la reţeaua WiFi poate da bătăi de cap, dar dacă ţii cont de câteva lucruri simple ai rezultate bune.

Cum să ai semnal mai bun la telefon este o problemă pe care o poţi rezolva uşor şi sunt sfaturi de care să ţii cont mereu când ai nevoie. În primul rând, trebuie să ştii că semnalul GSM scade pe măsură ce te distanţezi tot mai mult de un turn de emisie şi pe măsură ce sunt tot mai multe elemente între telefon şi turn.

Astfel, spre exemplu, dacă la suprafaţă la Piaţa Unirii n-ai nicio problemă în a avea semnal complet 4G, în subteran, la metrou, se poate să te chinui să prinzi una-două unităţi de 3G sau, sunt în cazuri, să n-ai deloc. Iată ce sfaturi avem pentru tine despre cum să ai semnal mai bun la telefon şi la reţeaua WiFi.

<a href="http://playtech.ro/2014/cum-sa-ai-semnal-mai-bun-la-telefon-si-wifi/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre cum să ai semnal bun pe telefon</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite