Şeful de design de la Samsung, înlocuit ca urmare a criticilor primite de Galaxy S5

Şeful de design de la
Samsung, înlocuit ca urmare a criticilor primite de Galaxy S5

Designul Galaxy S5 nu este foarte reuşit FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Cei de la Samsung au decis să îl înlocuiască pe şeful echipei de design mobil din cauza valului de critici la adresa celui mai nou vârf de gamă, Samsung Galaxy S5, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chang Dong-Hoon şi-a oferit demisia săptămâna trecută şi va fi înlocuit de Lee Min-hyouk, vicepreşedinte al departamentului de mobile design, a declarat un purtător de cuvânt.

„Schimbarea îi va permite lui Chang să se concentreze pe rolul să de director al Echipei De Strategie a Designului, centrul de corporate design responsabil pentru strategia de design de termen lung a tuturor afacerilor Samsung“, se arată într-o declaraţie de presă.

Lee Min-hyouk, în vârstă de 42 de ani, a devenit, în 2010, cel mai tânăr director executiv pentru rolul pentru care l-a avut în proiectarea seriei Galaxy, succes care a dus la detronarea Apple din rolul de cel mai mare vânzător de telefoane mobile din lume. Samsung vinde acum de două ori mai multe smartphone-uri decât Apple.

Galaxy S5 a ajuns în magazine luna trecută, dar a primit feedback mixt din partea consumatorilor şi presei de specialitate. Mulţi s-au luat de faptul că inovaţiile hardware nu au fost atât de pronunţate ca în alţi ani şi carcasa de plastic a fost intens criticată. Cei de la Wall Street Journal au scris că versiunea aurie a telefonului arată ca un bandaj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările