8800 Sirocco Gold - carcasă de aur, sărac în dotări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nokia a anunţat un update la linia de lux numită sugestiv Sirocco după un vânt provenind din deşertul Sahara. Noul model Nokia 8800 Sirocco Gold vine cu un design atrăgător şi cu o

Nokia a anunţat un update la linia de lux numită sugestiv Sirocco după un vânt provenind din deşertul Sahara. Noul model Nokia 8800 Sirocco Gold vine cu un design atrăgător şi cu o carcasă fabricată din aur de 18 carate. Telefonul este disponibil pe un număr limitat de pieţe, la un preţ estimativ de 1000 de euro (fără taxe sau subvenţiile aplicate).

Dispozitivul arată o atenţie desăvârşită pentru detaliile de fabricaţie, cât şi pentru alegerea materialelor. 8800 Sirocco Gold vine cu accente discrete din aur alb, care intensifică efectul creat de carcasa de aurul galben de 18 carate. Afişajul este din sticlă rezistentă la zgâriere, cu strat protector de safir.

"Nokia 8800 Sirocco Gold duce mai departe tradiţia Nokia în ceea ce priveşte dispozitivele elegante, adresate unui public de elită, foarte atent la aspectele legate de stil", a declarat Heikki Norta, Senior Vice President, Mobile Phones, Nokia. "Nokia 8800 Sirocco Gold se supune principiului forma urmează funcţia - principiu de căpătâi pentru designerii şi inginerii Nokia şi expresia unei tradiţii bazate pe decenii de experienţă în industria mobilităţii."

8800 Sirocco Gold nu vine cu nimic în plus faţă de modelele anterioare, în afară de carcasa de aur şi preţul de pe eBay de 1.199 euro, sau 1620 de dolari. Telefonul are mecanism glisant şi "ascunde" sub carcasă o cameră cu 2 megapixeli, display TFT ce afişează 262.000 de culori, radio FM încorporat. Are 138 de grame şi măsoară 107 x 45 x 17.5 mm. Memoria telefonului este de doar 128MB memorie inclusă fără posibilitatea măririi acesteia cu ajutorul unui card de memorie. Bateria este Li-Ion de 700mAh şi are o autonomie după spusele producătorului de 2 ore şi 44 de minute de vorbire şi 240 de ore în modeul standby. Dispozitivul vine şi cu un hands-free bluetooth care are acelaşi design ca telefonul.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite