Ziua îndrăgostiţilor e marcată de Google cu un doodle interactiv

Ziua îndrăgostiţilor e marcată de Google cu un doodle interactiv

Google te lasă să-ţi creezi ciocolata preferată. Să fie cu insecte? FOTO Adevărul

Ziua îndrăgostiţilor apare şi pe Google sub forma unui doodle special, interactiv cu ajutorul căruia îţi poţi crea bomboanele preferate. Vrei să pui o furnică în ele? Se poate, cel puţin în doodle-ul de Ziua îndrăgostiţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua îndrăgostiţilor pe Google este marcată printr-un doodle interactiv care îţi aduce în partea stângă un tocător de lemn pe care ai „ruleta“ delicateselor pe care să le pui în bomboanele tale preferate pentru Ziua îndrăgostiţilor, iar în dreapta cutia în care vei pune produsele. Ai trei sloturi prin care să-ţi alegi produsele, de la ciocolată şi fructe la nuci şi insecte. Apoi, bomboanele realizate, poţi crea trei diferite, se pun în cutia pe care o vei da mai departe de Ziua îndrăgostiţilor. 

De Ziua îndrăgostiţilor, dacă nu te satisface acest doodle de la Google, poţi să încerci metoda clasică şi să-i trimiţi persoanei iubite un mesaj. „Adevărul“ îţi oferă câteva idei cu astfel de formule care, aparent, vor transmite mai departe ceea ce simţi şi nu poţi exprima. Lista e cu 15 mesaje, cel puţin unul îl vei găsi potrivit de Ziua îndrăgostiţilor.

Spre exemplu, dacă o vezi tot timpul, atât treaz, cât şi în vis. De fapt, ea e însăşi visul. Mesajul acesta, cu siguranţă, îţi va face dreptate. „Tu eşti visul meu, unicul meu vis... aş vrea să te simt aproape permanent, să te strâng atât de tare în braţe, încât sufletele noastre să se contopească şi să devenim o singură entitate.” Dacă iubita are simţul umorului, atunci mesajul acesta te va face înţeles. „Dacă te simţi singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrăţişare, te voi primi în braţele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău. Dacă ai nevoie de bani… aşteaptă-ţi salariul!”

Cât despre doodle-ul de la Google, acesta e disponibil pe pagina principală a motorului de căutare. Odată ce ţi-ai terminat „munca“, poţi distribui creaţia pe Facebook, Twitter şi Google+.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările