Noul winmasters.ro este acum mai rapid şi are o interfaţă mai prietenoasă ca niciodată, fiind susţinut de o tehnologie la cele mai înalte standarde din industrie. Mulţumită designului actualizat şi modern, oferă utilizatorilor săi posibilitatea unei experienţe impresionante, complete de joc, într-un mediu sigur şi uşor de folosit. Rămâne de asemenea compatibilă cu toate dispozitivele de navigare online (desktop, smartphone sau tabletă).

Noua platformă este o încercare de a consolida relaţia interactivă pe care winmasters o are cu clienţii săi. Cu noile sale caracteristici, cum ar fi Pariuri Plus, Pariul tău sau Pulse Bet, care îndeplinesc necesităţile moderne în materie de pariuri sportive online, toţi utilizatorii winmasters pot acum să navigheze pe un site de o calitate mult imbunătaţită, cu un aspect nou, încercându-şi norocul într-o varietate imensă de evenimente sportive. Jocurile de Cazino Live au ajuns de asemenea la un alt nivel, oferind jucătorilor experienţa supremă de cazino din confortul propriei locuinţe.

CEO-ul winmasters, Dl. Thomas Tzokas, a comentat aceste modificări:

“Suntem extrem de mulţumiţi de noile standarde atinse de platforma noastră. Angajamentul nostru de a actualiza şi de a îmbunătăţi continuu serviciile pe care le oferim jucătorilor noştri este de neclintit. Prin lansarea acestui nou site, scopul nostru a fost de a crea condiţii şi mai plăcute pentru utilizatorii noştri şi de a le oferi o experienţă unică de joc online.”