Vodafone are un bot pe Facebook care îţi răspunde la curiozităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Future Chatbot este un program implementat in Facebook Messenger căruia îi adresezi întrebări şi încearcă să-ţi răspundă la ele.

Tehnologia boţilor cu care să vorbeşti nu este nouă, iar Facebook mizează foarte mult pe tendinţa aceasta. Facebook oferă unul pe plan local pe care l-au folosit peste 11.000 de oameni de când e disponibil şi până în prezent. Future Chatbot răspunde în timp real întrebărilor privind evoluţia din ultimii 20 de ani a comunicaţiilor, dar şi curiozităţilor privind meseriile viitorului.

Conversaţiile cu el au generat în total peste 610.000 de mesaje, iar dialogurile au o durată medie de trei minute, peste 40% din acestea fiind generate în mod organic. Totodată, 63% dintre cei care au interacţionat cu Future Chatbot s-au abonat pentru a primi informaţii noi din domenii, precum comunicaţii, internet, servicii, auto, realitatea în sine şi meseriile viitorului, acestea din urmă fiind ilustrate cu ajutorul realităţii virtuale în format 360.

Botul este proiectat să răspundă în timp real întrebărilor primite şi să prezinte informaţii precise dintr-o cantitate impresionantă de date stocate. Tehnologia din spatele unui astfel de „asistent digital“ este inteligenţa artificială, bazată pe machine learning şi analiză de date, folosind reţele. În esenţă, infrastructura e oferită deja de Facebook. Nu e chiar Jarvis, asistentul lui Iron Man, dar poate fi util, cât de cât, majorităţii utilizatorilor.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite