Viralele săptămânii pe YouTube: Gangnam Style obsedează planeta, iar vulturii falşi au furat copii

Viralele săptămânii pe YouTube: Gangnam Style obsedează planeta, iar vulturii falşi au furat copii

Psy a devenit un simbol cultural anul acesta FOTO Reuters

Săptămâna aceasta a fost pentru YouTube un moment istoric, deoarece melodia Gangnam Style a lui Psy a trecut de un miliard de vizualizări. Dar care au fost cele mai populare clipuri ale săptămânii?

5. Even more bets you always win

Contul de YouTube Quirkology ne învaţă cum să câştigăm pariuri interesante cu prietenii noştri oricând. Urcat pe 16 decembrie 2012, clipul a strâns 4,8 milioane de vizualizări. Putem învăţa cum să întoarcem un creion ţinut între două degete oricând şi cum să mutăm un lichid dintr-un pahar sau altul fără ca acest lucru să fie explicabil din prima.

4. The Glitch

Este probabil un video pe care noi nu l-am înţeles destul în care apar soldaţi, Mario din jocul video, merg oamenii pe sub pământ, apar pixeli ca într-un joc vechi. Este un fel de îmbinare a realităţii cu jocurile video vechi sau cu jocurile video noi şi cu erorile din acestea, totul în viaţa reală. Abia la final începi să înţelegi că de fapt totul e o ironie la adresa erorilor din jocuri.

3. Fruit Ninja în real life to Dubstep!

Cei care au smartphone ştiu sigur jocul Fruit Ninja, cel în care dăm cu degetul pe ecran şi tăiem nişte fructe. Ei bine, 7,4 milioane de oameni s-au uitat la o parodie în care jocul este trecut în realitate, unde tăietorul de fructe e un luptător gras, scos din filmul Kung fu Panda, care taie cu sabia fructe la întâmplare. Amuzant pentru că e scurt.

2. Golden Eagle Snatches Kid

31 de milioane s-au uitat la acest video fals, care a fost prezentat de mulţi drept realitate. Arată un vultur care înhaţă un copil într-un parc din Montreal. Deşi este atât de bine făcut încât nu ne dăm seama dacă este real sau fals, clipul a atras o dezbatere intensă, iar utilizatorul a făcut senzaţie cu acest clip.

1. Rewind YouTube Style 2012

Putea să lipsească o referinţă la Gangam Style? Ei bine nu. 44 de milioane de oameni s-au uitat la o combinaţie a evenimentelor care au marcat site-ul anul acesta. Ei au făcut parodii după multe dintre videorile care au intrat în cultura populară anul acesta. În centrul atenţiei? Psy, săritura lui Felix Baumgartner din spaţiu şi melodia Call Me Maybe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările