VIDEO Tens se vor ochelarii care-ţi transformă lumea în Instagram. Truc de marketing sau realitate?

VIDEO Tens se vor ochelarii care-ţi transformă lumea în Instagram. Truc de marketing sau realitate?

Tens sunt nişte ochelari care se laudă că filtrează lumea reală FOTO Indiegoog

Un proiect de pe internet vrea să creeze ochelarii Instagram. Ce înseamnă acest lucru? Ochelari de soare cu filtre reale pentru Instagram. Tens e răspunsul la întrebarea asta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tens e un proiect lansat pe 7 mai pe reţeaua de finanţare Indiegogo. Dorea 9.400 de lire sterline pentru ochelarii cu filtre, dar a strâns deja 122.000 de lire sterline. Mai e aproape o lună de finanţare pentru britanicii care au decis că ochelarii de soare obişnuiţi nu au filtre şi trebuie să reinventeze realitatea.

Preţul ochelarilor Tens va fi de 60 de dolari şi oferă protecţie UV 400. Lentilele sunt făcute din polimer, adică dintr-un plastic mai bun şi ar trebui să ne ajute să vedem lumea cu un aer vintage.

Cei care şi-au comandat ochelarii îi vor primi în iunie, campania de crowdfunding fiind una în care cei care doresc ochelarii au şi finanţat proiectul.

60 de dolari perechea

2.991 de persone au finanţat cu suma minimă de 60 de dolari proiectul. Momentan ochelarii vin cu un singur filtru. Ceea ce-i face de fapt doar nişte ochelari de soare, nicidecum un filtru real, aşa cum se laudă creatorii.

Opinia noastră? Crowdfundingul începe să devină un magazin online unde oamenii nu mai susţin un proiect dezinteresat, ci doar pentru că vor produsul final. Aceştia par nişte ochelari de soare simpli şi destul de ieftini. Rămâne de văzut. 

Proiectul poate fi accesat aici. 

Tens ~ #TheRealLifePhotoFilter from Tom Welsh on Vimeo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările