VIDEO Reflexul incredibil al unui neo-zeelandez care a prins un iPhone scăpat dintr-un montagne russe aflat în mişcare

VIDEO Reflexul incredibil al unui neo-zeelandez care a prins un iPhone scăpat dintr-un montagne russe aflat în mişcare

FOTO captură video

Neo-zeelandezul Samuel Kempf a devenit un erou al internetului în ultimele zile, după viralizarea unui videoclip care îl surprinde în momentul în care prinde un telefon aflat în cădere, în timpul unei călătorii cu un montagne russe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea a avut loc la Port Aventura, cel mai mare parc de distracţii din Catalunia. Samuel Kempf stătea la câteva rânduri în spatele proprietarului unui iPhone X, care a scăpat telefonul în timpul urcării cu montagne russe-ul.

Kempf a dat dovadă de reflexe excelente, reuşind să prindă smartphone-ul aflat în cădere liberă, iar întregul eveniment a fost surprins de camerele de filmat montate pe montagne russe.

Vorbind cu website-ul neo-zeelandez 1NewsNow, Kempf a spus că montagne russe-ul ”mergea cu o viteză de 130km/h şi a fost odată cel mai înalt şi mai rapid montagne russe al Europei”.

Proprietarul telefonului a fost ”foarte surprins şi fericit”, conform lui Kempf, atunci când a realizat că telefonul său a fost salvat, oferindu-se să cumpere videoclipul realizat de camera de filmat montată pe carusel.

Videoclipul a devenit un hit pe YouTube, unde a depăşit rapid numărul de cinci milioane de vizualizări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: