VIDEO Discovery şi Google fac echipă şi îţi aduc primul serial documentar pe care-l poţi viziona în realitate virtuală

VIDEO Discovery şi Google fac echipă şi îţi aduc primul serial documentar pe care-l poţi viziona în realitate virtuală

Discovery Communications şi Google anunţă lansarea “Discovery TRVLR”, o serie captivantă, realizată de echipele de VR ale Discovery şi Google, despre tradiţii şi obiceiuri de pe toate cele şapte continente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul episod dintre cele 38 va fi lansat vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR si va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard. De asemenea, seria poate fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

Programul îi va purta pe telespectatori dincolo de ecranele televizoarelor, proiectându-i direct în vieţile unor localnici din toate colţurile lumii, de pe toate cele şapte continente.

Explorând diferite culturi prin intermediul acestei experienţe 360, “Discovery TRVLR” prezintă ritualuri şi tradiţii care definesc diverse culturi din America de Nord, America de Sud, Asia, Australia, Africa, Antarctica şi Europa.

Fiecare dintre cele şapte capitole din seria “Discovery TRVLR” explorează un alt continent. Fiecare capitol începe cu un răsărit de soare şi se încheie cu un apus. Între aceste două momente, fiecare episod se concentrează asupra unui localnic fascinant - “guru”, “rebelul”, “artistul sau “exploratorul” - care ne va împărtăşi ritualuri şi tradiţii din cultura lor.

 

Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.

Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent.

citeste totul despre: