UR Browser, un browser european care vrea să înlocuiască Chrome în viaţa ta

UR Browser, un browser european care vrea să înlocuiască Chrome în viaţa ta

O companie franco-română anunţă un nou browser şi promite că este o alternativă foarte bună la Microsoft Edge sau Google Chrome.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă nu te puteai decide între Firefox, Chrome sau Edge, acum există un nou produs la care să te gândeşti. AdaptiveBee, un startup franco-român specializat în dezvoltare de produse digitale pentru PC şi platforme mobile, lansează versiunea beta a UR Browser, un nou browser. Acesta e gândit pentru cei care consumă mult conţinut video sau foto online şi vine cu instrumente dedicate care să-i ajute.

UR Browser ofer multiple facilităţi de customizare, pentru a-ţi putea crea propria ta experienţă de utilizare şi interacţiune. Compania îl numeşte browser „all-in-one” şi promite o navigare sigură, opţiunea de personalizare cu o galerie mare de teme şi elemente, o unealtă de descărcare care asigură securitatea fişierelor descărcate şi o galerie media pentru organizarea şi rularea acestora - toate acestea direct în navigator.

Mai mult, ziceam că vrea să înlocuiască Chrome şi nu fără motiv, că la bază sunt la fel. UR Browser a fost dezvoltat folosind software-ul open source Chromium. Cât despre AdaptiveBee, această companie s-a remarcat până acum prin două interfeţe de Android: UR 3D Launcher şi UR Launcher. Deocamdată, produsul e pentru Windows şi macOS.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările