TP-Link asigură internetul la Comic Con 2019 printr-o reţea wireless pentru 7.000 mii de dispozitive conectate

TP-Link
asigură internetul la Comic Con 2019 printr-o reţea wireless pentru 7.000 mii de dispozitive conectate

FOTO TP-Link

East European Comic Con va avea loc în perioada 24-26 mai la Romexpo, în pavilionul B1 şi pavilionul central, iar abonamentele pentru cele trei zile sunt disponibile online la preţul de 110 lei.

Printre invitaţii cei mai importanţi de la Comic Con 2019 se numără Carice von Houten (Melissandre) şi Vladimir Furdik (Night King) din Game of Thrones, Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) şi Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean).

TP-Link furnizează toate echipamentele necesare pentru soluţia de reţea, dar şi servicii de instalare, configurare şi mentenanţă pe toată durata evenimentului. 

Producătorul chinez a realizat în 2019, pentru East European Comic Con, o reţea pregătită pentru a fi accesată de aproximativ 1.000 de PC-uri şi console, la care se adaugă dispozitivele vizitatorilor. Anul trecut reţeaua a fost accesată de aproximativ 6000 de dispozitive mobile, iar anul acesta, conform estimărilor, reţeaua wireless va fi accesată de până la 7.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) pe toata durata evenimentului.

Pentru toată reţeaua au fost folosite peste 28 de switchuri cu management, Layer 2 şi Layer 3 cu 24 sau 48 de porturi, cu conexiuni 10G (T3700G-52TQ), 14 access pointuri business Wi-Fi Omada şi 20 routere TP-Link din gama SOHO.

TP-Link pune la dispoziţie gratuit o reţea wireless ce va putea fi accesată de oriunde din spaţiul expoziţional al East European Comic Con, de către toţi vizitatorii şi partenerii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: