Toţi utilizatorii Facebook sunt vulnerabili în faţa hackerilor. Setările pe care trebuie să le faci ca să fii în siguranţă

Toţi utilizatorii Facebook sunt vulnerabili în faţa hackerilor. Setările pe care trebuie să le faci ca să fii în siguranţă

Când vine vorba de intimitatea datelor în online, nu am putea spune că Facebook este cel mai sigur loc în care să-ţi laşi datele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului că a încălcat, de câteva ori, intimitatea utilizatorilor, dar acum hackerii sunt cei care s-ar putea folosi de reţea pentru a-ţi fura identitatea.

Utilizatorii de Facebook sunt sfătuiţi să îşi verifice setările ce ţin de confidenţialitate după ce un inginer software a descoperit o modalitate simplă şi rapidă de recolta informaţii despre mii de utilizatori.

Reza Moaiandin, inginerul software pomenit mai sus, a explicat cum a reuşit să obţină numele, fotografiile de profil şi locaţia utilizatorilor prin exploatarea unei funcţionalităţi ascunsă de Facebook în spatele unui meniu de setări destul de complicat.

Află cum ţi se fură identitatea şi ce trebuie să schimbi acum la contul de Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările