Televiziunea de la Orange creşte cu un nou canal HD pentru fanii automobilelor

Televiziunea de la Orange creşte cu un nou canal HD pentru fanii automobilelor

Orange are şi televiziune, iar începând de astăzi îi adaugă un nou canal TV. Pasionaţii d vehicule motorizate se vor bucura de Motorvision HD, un canal care include cele mai recente emisiuni despre lansările din lumea auto, maşini sport, maşini de colecţie şi multe altele din domeniu.

Motorvision HD, prin Orange TV, le oferă telespectatorilor cele mai noi informaţii despre competiţiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge sau Superstars World. Toate acestea în format HD (high definition), se arată în comunicatul remis „Adevărul“. Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la 40 de canale în format HD.

Motorvision HD este oferit în cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 37 în format HD. Tariful pachetului porneşte de la 8,4 euro, preţ disponibil pentru abonaţii la serviciile de telefonie Orange.

„Prin intermediul Orange TV aducem cel mai bogat şi mai variat conţinut HD din România, disponibil în cadrul unei game extinse de canele TV. Ne bucurăm că, de acum, le putem oferi în exclusivitate pasionaţilor de sporturi şi vehicule cu motor canalul Motorvision HD“, a declarat Julien Ducarroz, director comercial Orange România.

Serviciul Orange TV a fost lansat la mijlocul lunii iunie şi este dezvoltat împreună cu furnizori precum SES Astra, GlobeCast (parte din grupul Orange), Dailymotion (parte din grupul Orange), Viacces-Orca (parte din grupul Orange), Dishstone şi Samsung. Acest serviciu este o componentă a strategiei grupului Orange de a oferi clienţilor acces la servicii de conţinut pe toate tipurile de ecrane disponibile.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Orange: 

Orange a lansat un serviciu de televiziune. Abonamentele încep de la 5 euro pe lună

INTERVIU Cum e viitorul pentru Orange? „Îţi imaginezi? Să trimiţi SMS cu camera foto! Mâine o vei face cu televizorul“

Pe ce se bazează Orange când atacă piaţa de retransmisie TV în lupta cu UPC, RCS şi Dolce

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: